dr. Jože Hladnik

Politika

Iz politike jim je uspelo odgnati vse poštene ljudi, t.j. tiste, ki so bili pripravljeni delati tudi za skupno dobro. To je uspelo z mediji in starimi navezami.

Ljudstvo so uspeli prepričati da so vsi isti, in da bodo “novi” samo več kradli od začetka. Tako so razširili * apatičnost/nezainteresiranost, ki mejita že kar na obup. To je strup za demokracijo, ki omogoča diktaturo strahu. Takšni ljudje so dovzetni za manipulacijo.

V slovenskem Političnem prostoru močno vlogo igrajo Sindikati, ki so pogosto predvsem politične organizacije. (Semoličbogataši?

Slovenski politik se kalijo v ŠOU.P,2,3

Valada 2004-2008: razbirokratizavija:1,2,3,4,5

Vlada 2008-2011:

Ideološko homogena, a plenilsko razdeljena Pahorjeva vlade ni bila dobra,1,2,3,4,5, in je predčasno nasedla,1. Poleg zadolževanja prepušča v prihodnost tudi probleme.  In to lahko še ponovijo!?! In nadaljujejo razvoj slovenije. Kako?

Omejevanje gospodarskega kriminala?,1,2.

Sociala po socialdemokratsko: Socialni kredit,1, Ukinitev, državnih pokojnin, Ukinitev štipendij do 18let, Minimalna plača,

Oni in strici iz ozadjaKdo so in kaj počnejo.  Pahorja je strah,1,(tudi 2007.1.2.3.   Boter.1,redko neposredn.

Na volitvah so taisti računajo na “socialnega” Jankovića, ki pa je le še bolj kot Zares nova (plenilska) politika,1,2,3,4.  Pri vzponu na oblast jim vedno koristil ideološki boj,1,2, in diskreditacije,1,2,3,  Tuerk pravi da so volilci glasovali racionalno,1,2.

Po porazu Jankoviča v DZ koalicijo sestavi Janša.

Vlada 2012-

O kadrovanju.   Nihče ne počaka prvih 100 dni, upor se začne na vseh nivojih družbene organizacije. 1,2,3,4  Razbirokratizacija.1,,2

Janša nočemo! drugega nimamo.  Lopov je vedno vpil držite tatu.

S čim se ukvarjajo. nepolitični

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja