dr. Jože Hladnik

Slovenija

Članek je izdelan po Konceptu :kot sestav novic.

Stanje v Sloveniji je slabo,1,2,3,4,5,. Slovenci odhajajo. Država je v krizi.1,2,

Krizi vrednot (veliko negativizma, in pesimizma npr.) G.Čušin, Bučar, Elite so izprijane,1.(to vedo vsi a ne ukrepajo. vsi sveži obrazi pa so v kali zatrti (medijsko) in se ne znajdejo v zverinjaku politike.)  Alkohol (sam ni problem če ni še psihičnih težav),1,2,2,3

Nestrpnost

 

 

 

 

 

 

 

“Kdo se boji evropske trojke?”  Tisti, ki se pod krinko socialistične enakosti gredo najbolj sprevrženega kapitalizma.

Pomembni lobiji:

  • “Ekologi” Lov.
  • Odvetniki & co.; tarife.

Sistemi ki ne delujejo kot bi morali

  • Sodstvo in pregon kriminala (sistemska korupcija,
  • Sindikati (so pri nas, zaradi kadra, politične organizacije) @BTaintch: Te sindikaliste bi treba dodobra izpostaviti in pokazati njihov pravi vzrok izsiljevanja z referendumi. http://t.co/wk8sCc40
  • Univerze (nedemokratičnost,
  • Kmetijske zadruge (So le podjetja in ne zruženja kmetov.
Protesti 2012: smiselnost?, organizarotji?1,2,3,

Manu ::

1. Ne gre se samo za sposobnost, gre se tudi za etično korektnost (nepokvarjenost) … nekdo je lahko zelo sposoben, ampak pokvarjen kot hudič.
2. Izvoliš tiste, ki so na voljo. Trenutno nobena stran ni dobra. Modri in sposobni ljudje NE GREDO V POLITIKO. V politiki je preveč moralno sprijenih posameznikov, ki požrejo moralno neoporečne … zato v politiki ni prostora za dobre ljudi.
3. Politiki nimajo pojma kako deluje država. Ekonomijo ne obvladajo. Ne znajo reševati trenutno krizo, ker je stvar preveč kompleksna.
4. Banke so premočne in obvladujejo monetarno politiko in nihče jim za zdaj nič ne more.
5. Mediji so ali v lastništvu določenih elit, ki jih obvladujejo ali pa so novinarji nesposobni in pišejo dramatične zgodbe, nepremišljene novice, kar posledično vpliva na informiranost ljudi.
4. Državljani so ali neizobraženi ali preveč pametni. Posledično ni pravilnega znanja kako volit. Ker ljudje ne zahtevajo od politike kar je potrebno, politiki tega ne naredijo. Politiki so žrtve lobistov, ker politiki sami NE ZNAJO kaj je potrebno narediti za dobrobit države. Ljudje pa ne znajo usmerjat politike.

... in welche Richtung geht die Fahrt ... ??snow patrol:make this go on forever

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja