Komentar komentarja

V Sloveniji je zelo močna še zelo dorbo organizerana propaganda. oz. ustvarjanje javnega mnenja. Eden od takih je zapis Emila Milana “kaksnega-predsednika-potrebujemo

“Slovenija nujno potrebuje levo opcijo!” je naslov in cilj zapisa.

“To, kar se dogaja zdaj v Sloveniji, je umazana desna diktatura.” Diktatura? Janša deluje avtokratično, da pa bi to bilo blizu diktature?  Seveda vse kar ni “naše” je ČRNO.

Ta ista propaganda po drugi strani trdi, da v jugi nismo imeli diktature in totilatarizma, da smo bili vsi enaki (razen bolj enakih).

“Velikega Vodja” Uspešno uveljavljen izraz za največjega nasprotnika. Kot sem zapisal: Iz politik jim je uspelo nagnati vse približno poštene. Janša pa ima edini še voditelske sposobnosti. In potem je “Veliki vodja”, ker naj bi to sličilo na Hitlejra.

“mimo Sove (ki je sicer tudi njihova) organiziral slovenski Stasi, ki bo, za razliko od Sove, imel možnost takojšnjega represivnega ukrepanja. Zares se bojim časov, da bi črni avti vozili v črnih nočeh!”   –  Totalno natolcevanje! Sova je “njihova“, pa saj je vendar v sovi še vedno zaposlenih veliko najbolj izkušenih še iz časa Jugoslavije, torej “naših” (,  ki imajo še neformalno delujočo mrežo Udbe?)  – “represivno,  črno”, Da, še pomnite tovariši ko je to tako bilo v časui Juge? Vi oz, “naši” vejo kako se to dela. In ne verjamem, da bi to delali za Janšo. Samo širite strah, in potem ribarite v kalnem.

“če DZ ne bo v mesecu ali dveh izglasoval nezaupnice s… nujno potrebuje levo opcijo!”  Saj smo imeli 3 leta na oblasti skrajno levico (KGB) pa nam ni šlo nič bolje. Pa še potem je smo Levico izvolili, (obakrat na rašun zastraševanja z fašizmom…), pa ni bila sposobna sestaviti vlade… Z levico nas bi čas že povozil, kot Grke. Če nas vseeno ne bo?
“Združeno levico kot edino perspektivno opcijo.” V prejšnji vladi se je jasno pokazalo kaj je združena levica – Plenilsko krdelo, kdor ni slep to lahko vidi. A ideološka razseljednost in slepota sta uspešno usidrana v narod.

“Ne morem in ne morem se ubraniti misli, da je Pahor Janševo kukavičje jajce v levem gnezdu!,   …vse več indicev pa je, da je v teh letih g. Pahor postal kmet na SDS šahovnici.”  Res ste neverjetni kakšen nadnaravne sposobnosti znate pripisati notranjemu razrednemu sovražniku.
“v naši Ustavi piše, da je Slovenija »demokratična in socialna država«. Pod sedanjo vlado nismo ne eno ne drugo!”  – Pod prejšnjimi smo imeli več referendumov? Pod prejšnjo vlado nismo izgubljali socialnih pravic?
Poštenost:

“Prepričan sem, da sta Pahor in Turk osebno in politično poštena, vsaj nikoli nisem naletel na kakšno kompromitirajočo informacijo o tem. …. Pri g. Zveru …. njegova širša družina naj bi kar kopičila funkcije in položaje (tako, da postaja Ljubljana že pravi »zverinjak«). ”  – Politična slepota?  Po eni strani pripravljen spregledati vse neumnosti in “napake” svojih, oz “naših”, po drugi pa očitati sorodnike v tej vse vprek požlahtani dolini Šentflorjanski. Korektno ni kaj!

” …kampanjo proti Titu, socializmu in Levici vodi in usmerja RKC…” –  Berite cel sestavek, da boste razumeli v kakšnem svetu g. Emil Milan živi.  Naša levica, ki se (žal) ideološko napaja v Jugoslovanskem Komunizmu pač potrebuje  Notranjega in zunanjega “razrednega sovražnika”. Zunanji so ZDA. Upravičeno. Notranji pa je, oz so (1) fašisti- ups tega v Sloveniji ni zadosti, (2) nacionalisti to je izkoreninjena rasa, Ostane le RKC ki je edina dokaj organizerana sila nasproti “naših” komunistov. RKC nima organizaciskih sposobnosti, da bi karkoli konkretnega naredila sama s seboj, kajšele v politiki. Dvigujo le prah z izjavami ki so precej manj učikovite kot Propaganda “naših”.

Polpretekla zgodovina jim je največji vir energije (tj sovraštva). In Tito je simbol ki uspešno deli Slovence na dvoje.

“Edini, ki kaže ustrezno državljansko držo in dostojanstvo, je g. Turk.”  – Da, kult osebnosti kateremu verjamejo le še najbolj zagovedni levaki. A Propaganda dela naprej, in stokrat ponovljena laž je resnica.

” bi bile umazane skrivnosti prodaje orožja zakopane še eno debelo plast globlje, Hrvati, Bosanci in Srbi (oz. njihove tajne službe), ki razpolagajo z dokumenti o tem mednarodnem kriminalu, pa bi imeli še več vzvodov za izsiljevanje Slovenije.”                  – Dobro pozna zunanjo politiko? Janša in po osamosvojitv leta z orožjem?  Koliko takih asov pa imajo proti drugim našim politikom še druge države. Zakaj imajo slovenske manšine v (I) in (H) manj  pravic v kot njihove pri nas, če ne ravno zaradi takih asov?  Pa kdo ni želel odpiranja Arhivov, takih ino onakih zaradi “osebnih podatkov”? Enostranski natolcevanje. Berite Wikiliksove depeše, da si lažje predtavljete “diplomatske vode. V katerih je Tuerk mimogede pogorel.

“trezno odločitev na volitvah”  To je zaključek?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja