Rumeni tisk, Slovenija doo

Vedno so barabe USA-zunanji sovražnik. #tema @Dnevnik_si:
Sovjetski pokol v Katinskem gozdu je pomagal prikriti sam politični vrh ZDA http://t.co/9pJ5JN6u

-Primeri novinarskega nabijanja. 1,2,3,  Nesorazmirno pikolovstvo; 1*,2,

-Omejeno poročanje zaradi…(?): Boris Pahor,  SCT in zidar po bandrotu povsem izginila iz m.prostora. Mladina o Jankovičevi aretaciji (@gnila_slovenija: Le Mladina še drži visoki novin. standard http://t.co/SIZ3WwtA RT @had: mediji imajo danes svoj reality show in lahko do nezavesti onanirajo)     @strelovod: Če bi namesto janše nagrado za inovativnost v diplomaciji dobil kak kučan ali visok levi politik, bi to bila tema dneva, pardon, meseca.

Drzavni holding. Kraja stoletja? Se dogaja sedaj preko pijavk. Ker je v državnih firmah veliko korupcije.

 

Medijsko se izkrivljeno  predstavlja odnose med:
Romi/cigani in ostalimi:     Romi so vedno reveži ki jih je treba zaščititi.
Divjadjo in prebivalstvom: vsak poseg v “naravo” je zlonameren.

@BTaintch: Smešnice udbovskega sistema in razmišljanja // »SDS nima takega ugleda, da bi lahko imela zaradi pisanja škodo« http://t.co/1wyzVIVd

@Korljan: Sicer pa: takega populista, kot je Virant, SLO ni imela se od casa Marjana Podobnika. Pa tako obetavni so bili pred enim letom.

Velike zgodbe, “afere” zapolnjujejo naslovnice epilog pa ni nikdar objavljen temu primerno.
(mene zanimajo epoilogi) Sem zpadajo tudi živiljske afere, medijski umori,…

Medijski umor.

@drugisvet: Eliminacija političnih nasprotnikov: od atentatov do medijskih umorov http://t.co/DDmyfmnj

Mediski žaner; ko nekoga upravičeno ali ne v vlačijo po medijih da uničijo njegovo dobro ime in ugled ter mu preprečijo politično delovanje. Pogorevc, Podobnik,

Rodeta, zaradi duhovnega očetovstva. kot Milan Kučan je oče Zorana Jankovića ;)! Delo Kaj naredi naslovnavaja razlog, da je rode medijska osebnost in zastopnik morale in bi bilo zabavno če bi ga našli v moralno spornem početju. “Tole ni ravno novica za naslovnico. Niti za rubriko Slovenija. To spada pod zabavo nekam. Pravzaprav celotna tematika Rodetovega očetovstva. Nehajte nas prosim posiljevati z nekimi informacijami zasebnega značaja, ki so javne samo zaradi rumenosti tiska in želje raje po rumenosti.”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja