Volitve 2011

Delovanje sedanje ideološko homogene, a plenilsko razdeljene vlade ni bilo dobro,1,2,3,4,5, in je predčasno nasedla,1. Poleg zadolževanja prepušča v prihodnost tudi probleme.  In to lahko še ponovijo!?! In nadaljujejo razvoj slovenije.

Sedaj taisti računajo na “socialnega” Jankovića, ki pa je le še bolj kot Zares nova (plenilska) politika,1,2,3,4. . Pri vsponu na oblast jim vedno koristil ideološki boj,1 in diskreditacije,1,2,3

 

“Ves čas postopka smo bili boljši od Janeza Janše. Bili smo nepremagljivi v preigravanju na sredini in neustavljivi v hitrih prodorih po levem krilu, ki so se končali z dolgimi podajami v kazenski prostor. Na koncu smo mu zabili takšen gol, da še do danes ni prišel k sebi. Slišim, da naj bi taval naokoli, oblečen v trenirko,” je komentiral Zdolšek, ki zastopa Švajgerja.

Tokrat se moram z Ljudmilo samo strinjati. Primer izjave Spomenke Hribar pred dnevi, v kateri vsem katoličanom odvzema sposobnost delati za javno dobro, oz. jih smatra za uničevalce države, oz. parazite. Njena izjava je sledeča:
»Cerkev pronica prav v vse sfere javnega življenja. Ni problem v tem, da so verni ljudje na vodilnih mestih; sporno je, da na teh mestih ne ravnajo kot javne osebe, ampak kot funkcionarji vere alias Cerkve. S tem vse bolj zabrisujejo ustavno zapisano ločitev Cerkve od države. »Država« pa to »mirno« dopušča? Zakaj? Zato ker se čuti inferiorno do nje?«

hinavci so še kje, ne samo v RKC, ampak zakaj niso kakšnega drugega predstavnika neke verske skupnosti v Mladini fotomontirali, kako mu ga neka pripadnica vleče!
Kaj bi se zgodilo, če bi recimo nekega predstavnika Hari Krišne fotomontirali s podgano, ki mu liže jogurt na nožnih prstih!
Pa ne hodim v nobeno cerkev, ampak merila so dvojna in tudi pravni red ni za vse enak!

Globoko se strinjam z gospo Novakovo. Vsak zagovornik Kučanove paradigme, ki ima 5 minut časa pljuje po kristjanih, jih enači z domobranci in podobnimi psovkami in te psovke vedno priletijo na plodna tla zagovornikom kulturne revolucije, ki se menda borijo za svobodno in liberalno družbo, v resnici pa so podporniki enopartijske družbe in socialistične diktature. Ker je teh kvazi liberalcev premalo, jim prav pridejo kalaboranti iz socialnega sloja, ki bi ga lahko opisali kot zajedalci proizvodnih delavcev. Kulturni revolucionarji v Sloveniji tudi brez predsodkov ali zadržkov aktivno sodelujejo s pripadniki drugih verstev (samo, da niso kristijani), pa čeprav so ta verstva daleč bolj konzervativna, konzervativna celo do te mere, da enačijo nacionalno pripadnost in veroizpoved. Slovenija je zelo, zelo daleč od svobodne družbe in dežele enakih možnosti. Možnosti za prosperiteto v Sloveniji imajo predvsem sodelavci režima in pohlevni služabniki na dvoru, ter redki nadpovprečno uspešni kreativci.

http://www.rtvslo.si/slovenija/ivo-godnic-o-nasprotnikih-tita-zdaj-so-sv-barbaro-izpraznili-je-spet-prostor/258718

http://www.rtvslo.si/slovenija/splet-je-razkril-koliko-sovrastva-se-vedno-obstaja-v-druzbi/272712

komsomolec

# 14.12.2011 ob 18:31

Prijavi neprimerno vsebinoSlovenija je ena navadna neokomunistična diktatura….

XAXA in taka naj čim dlje tudi ostane, za blagor Slovencev in bratskih narodov Jugoslavije.

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja