Janša nočemo drugega nimamo

IZ RTVslo.si:
slovenec5  # 06.09.2012 ob 11:57
Janša je povedal kar je res. To njegova stara navada, kar ga stane precej glasov
Na vse to je opozarjal (in ne samo on) že pred volitvami, pred imenovanjem in po prevzemu vlade, pa je bil preslišan.Zadeva je čisto enostavna. Po pol leta je pod streho interventni zakon in pripravljene so osnovne reforme, hitreje pač to ne gre. Zlato pravilo zavira opozicija, ker raje vidi da pogine Slovenija kot, da bi Janša uspel……. čeprav prav ničesar ne izgubi. Pravilo je prva stopnica za cenejša posojila.Pokojninska reforma izgleda zelo dobro. Važno je, da se po 40 letih dela lahko upokojiš, to so zahtevali sindikati pri propadli verziji pa jim Pahor ni prisluhnil. Vplačila bodo preglednejša in priviligiranci ne bodo napajani iz penzijskega sklada. Glede pravic in odpuščanja delavcev pa tole…. kdo za vraga bi si želel odpustiti delavca, če ima zanj delo in ta vestno dela za kar je plačan.

Banke so v breznu, pred volitvami je Janša predlagal slabo banko… pa zaradi DL zadeva ni šla skozi, ok zdaj bo očitno šlo. Kdo je kriv za slabe kredite NLB ….. vprašajmno se kdo banke vodi že ves čas od osamosvojitve…. Je bi Kramar na čelu NLB po Janševi ali Drnovškovi želji? Ljudje v bankah so skoraj izključno kadri tranzicijske levice. Pravzaprav se je tedanji Janševi vladi očitalo, da želi rušiti Kramarja.

Skratka, ljudje se bomo morali malo več brigati zase in za svoje delo, pa malo manj gledat na sosedovo dvorišče, vsekakor pa manj jamrat. V tem smo pa, na čelu z novinarji, pravi svetovni prvaki. Poglejte malo koliko morajo delat za podoben standard Američani, Angleži, Francozi, ……
preprosto bo treba sprejeti, da živeti na zuj račun ne gre … pika.+ 10 glasov

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja